Top

Family illustration custom window drawing

  • Family illustration custom window drawing
  • Family illustration custom window drawing
  • Family illustration custom window drawing
  • Family illustration custom window drawing
  • Family illustration custom window drawing
FullFullFullFullFull
(5 / 17 Reviews)
10,00


A sweet family portrait window drawing. This design will be custommade for you, using the photo (please email to info@raamtekening.nl). Do you have a narrow window, no problem! Select the portrait layout and choose free illustrations or a tower of people (acrobat).

You will receive the printable in about 3 workdays, draw instructions included. You'll also receive a small JPG file, you can set as your profile picture. 



Note! This is a simple drawing and only basic elements (like length hair, glasses, etc) are added. Pets are possible, but won't be drawn breed-specific. Edits are not included in the price, unless they're substantial errors that need correcting.

Curious about how I create them? Watch a WIP video over here

INFORMATION
design ©ankepanke.nl
photo Marlene H, Anja K, Jeroen E, Desirée K, Hanna v O, Liesbeth W, Elke d B, Sascha S and Dillian L
file(s) 72 dpi PDF / normal or mirrored
download on computer/laptop, tablet/phone not possible

* Note! Depending on the size of the family and names your window drawing can look slightly different than the example.

This is not a physical product, but a digital design you print (at home). All designs are only for personal use.


Reviews (17)
FullFullFullFullFull (5 / 17 Reviews)

M.K. (28-10-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor de snelle service en het meedenken!!

‎Ellen Kurver-van Noort‎ (10-10-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor de super leuke raamtekening voor mijzelf en de tekening die ik cadeau gaf aan mijn schoonzusje. De ontwerpen zijn leuk en en tekenen is écht heel leuk om te doen! Dus niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een heel leuk cadeau idee! Bedankt!!

Manon Klunder-Koeman‎ (10-10-2017) FullFullFullFullFull Deze super leuke raamtekening vandaag op het raam naast onze voordeur gemaakt. Super blij mee!!! 😍

Suzanne Schram Smit‎ (10-10-2017) FullFullFullFullFull Super blij mee, thanx!!

Saskia Wijlaars (01-10-2017) FullFullFullFullFull Onze familietekening is erg leuk geworden! Snel binnen!

Cindy & Jeroen (18-09-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor de tekening die je voor ons gemaakt hebt 😍. We zijn er super blij mee en krijgen leuke reacties 👍!

Tanja (26-08-2017) FullFullFullFullFull Super blij mee!!! Goede service

Liebeth Wolters-Mintjes (23-08-2017) FullFullFullFullFull Oei wat is het lastig! Ik heb niet zo'n vaste hand! Maar hij staat erop en wat is hij leuk!!! Super bedankt*!!!

Femke (19-08-2017) FullFullFullFullFull Wauw! Een toffe tekening, snelle levering en goede tutorial binnen een paar dagen in m'n mailbox. Het tekenen op het raam is even wennen maar goed te doen.
Echt een topproduct.

Annika Goeloe-de Brouwer‎ (18-08-2017) FullFullFullFullFull Het was een heel karwei om deze raamtekening op onze spiegel in de gang te krijgen! Maar de tijd en moeite was het zeker waard! Dank je wel Anke voor jouw snelle levering van deze custom raamtekening!

Evelien van der Linden (05-08-2017) FullFullFullFullFull Erg leuk!! Vooral de poes op t hoofd van mijn dochter vonden de kids erg grappig! Bedankt!

Hanna van Oostende (05-08-2017) FullFullFullFullFull Ik ben er super blij mee! Bedankt!

Evelien (02-08-2017) FullFullFullFullFull Top!!
Raamtekening al binnen een paar uur in m'n inbox. De stiften de volgende dag in huis!!

Ramona Klop (28-07-2017) FullFullFullFullFull Bedankt voor het snelle resultaat. En wat is het leuk geworden!!!! Het is wennen om op een raam over te trekken, maar ben er erg blij mee!

Jeroen Eeuwes (24-07-2017) FullFullFullFullFull In het weekend besteld en maandag al via de mail de tekening in huis. Super snel geregeld! Ik vind de tekening ook heel leuk, maar dat kan ook komen omdat ik daar weer een volledige bos haar heb. Dat had ik natuurlijk ook heel tactisch gefotografeerd ;)

Marcella Hop - van de Langemheen (20-07-2017) FullFullFullFullFull Ik moet nog even oefenen want ik heb geen vaste hand. Maar ik ben er erg gelukkig mee.

Maartje Dobbelstein (18-07-2017) FullFullFullFullFull Direct gedaan. Echt een gave tekening heb je gemaakt! En wat een snelle levering!

Type the code
Refer to a friend
@
@
Type the code