Top

Flavourites Live!

In november is het weer zover: het Flavourites Live feest waar je 3 dagen lang in Amsterdam live kunt shoppen bij je favoriete webshops (deelnemerslijst). Denk aan stationery waar je hebberig van wordt, gave kinderproducten, creatieve workshops en fijne foodtrucks. Raamtekening is er ook bij! Je kunt natuurlijk raamtekenen en krijtstiften + doeboeken shoppen, maar ook een leuke tekenplaat maken.

T E K E N P L A A T   -   L A R G E
Kies een printable, of verzin zelf wat. Teken met vrolijke kleuren ZIG Posterman stiften en maak gebruik van de leuke extra's zoals: vintage foto's, gedroogde bloemen en blaadjes en veren. Het is ook leuk om zelf foto's mee te nemen en daar creatief mee aan de slag te gaan. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 


Foto's door Laif fotografie

Mocht mama graag een tekenplaat maken, zijn er ook kleurplaten beschikbaar voor de kleintjes.


Foto's door Bonnie v B

T E K E N P L A A T   -   S M A L L
Speciaal voor kinderen zullen er ook Funtastics raamstiften verkrijgbaar zijn waarmee ze hun eigen tekenplaat kunnen maken. Aan de hand van een printable of gewoon lekker waar ze zelf zin in hebben.


Foto's door Marieke l V en Melissa M

I N F O
Wanneer 24, 25 + 26 november 2017 (10.00-18.00) 
Waar De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
Tickets Flavourites website 
Stand nummer 10 / Je kunt de hele dag aanschuiven wanneer je zin hebt
Kosten Large € 17,50 / Small € 12,50 - Materiaal(gebruik) inbegrepenTussen 23-28 november (printables gaan per email, dus die wel). Kun je toch niet wachten met krijtstiften kopen? Gebruik van de code   YAYFLAVLIVE   bij afrekenen voor 15% korting op je hele bestelling. Eenmalig gebruik per persoon, alleen geldig tussen 23-28.11 en niet van toepassing op verzendkosten.