Top

Flavourites Feest

Samen met Sandra van Hipgemaakt deel ik (met Raamtekening) een stand op het Flavourites Feest, we staan naast de garderobe dus je kunt bezoek bij ons afsluiten óf beginnen, waar je zin in hebt :) Misschien ken je Flavourites Live al, een beurs met webshops om live te shoppen. Dat is altijd in November, maar omdat de website 10 jaar bestaat is er een extra feest met 100 webshops, 10 verrassingen, foodstalls en leuke workshops.


Foto van flavourites feest website

RAAMTEKENING STAND
Krijtstiften! Wit, zwart en ook allerlei leuke kleurtjes*. Een nieuw product* dat nu nog niet in de shop verkrijgbaar is maar jullie wel al sneak peeks van hebben gezien en het nieuwe Raamtekening boekje (over de beste manier om een raamtekening te maken, welke stift je moet gebruiken en andere handige tips. Geschikt voor als je aan de slag wil gaan met de printables van de shop maar ook als je uit de losse hand wil tekenen). Raamtekeningen is wat lastiger, aangezien dat digitale producten zijn, maar ik ga nog iets leuks daarvoor bedenken. 

ANDERE LEUKE SHOPS
Natuurlijk Hipgemaakt, ze is niet voor niks mijn stand-genoot, maar ook: Studio Zo mooi, Jack Fudge, Circus Patz, Eef Lillemor, Studio de Winkel, Bloomon, Dreamkey, 12 Nice Things en nog veel meer!

INFO
datum 20 en 21 mei 2017
tijd 10.00 tot 18.00
locatie Werkspoorkathedraal - Utrecht
tickets €10,00 voorverkoop, aan de deur €12,50 (kinderen tot 12jr gratis)

* Dit is afhankelijk van of ik het tijdig van de leverancier krijg, maar ik ben er nu (midden april) al mee bezig, dus ik verwacht van wel.