Top

prénatal

Ten eerste: Gefeliciteerd met jullie fijne nieuws!In de Prénatal box kon je een fijne krijtstift van Edding en een kleine versie vinden van de knuffels geboorte raamtekening. Wil je graag een grotere versie of liever met Engelse tekst? Download dan hier gratis de Knuffels printable in alle maten (gewoon + gespiegeld) inclusief instructies.

E X T R A    K A D O O T J E
Vind je het idee van een geboorte raamtekening leuk, maar waren de knuffels niet helemaal je smaak? Neem dan een kijkje naar de andere baby ontwerpen! Zie je iets dat je graag wil tekenen? Gebruik de code KRAAMTEKENING voor 20% korting (eenmalig gebruik, enkel op baby raamtekeningen en geldig t/m XX.XX.2017).

T I P !
Vergeet niet een foto van je raamtekening te delen op social media en Raamtekening te taggen. Elke maand maak je kans je op een gratis ontwerp naar keuze van de shop! Kijk hier voor meer informatie.

V R A A G ?
Stuur even een berichtje en dan zal ik je zsm helpen.

Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) print. Meteen te downloaden via de link/na afronden van de bestelling (maximaal 3 maal downloaden, maar printen zo vaak als je wilt). Alle ontwerpen zijn alleen voor persoonlijk gebruik.