Top

shop/business window drawing

Service only available in NL
Ben je op zoek naar een bijzondere promotie voor je actie of event en beschikking tot grote ramen, denk dan aan een raamtekening! Niet alleen populair rond de feestdagen en absoluut een aandachtstrekker. We kunnen komen tekenen bij je winkels, café’s, restaurants, boutiques, pop-up shops, musea, bedrijfspanden en ga zo maar door.

H O E   W E R K T   H E T ?
Laat ons weten waar je naar op zoek bent. Op basis van deze informatie (zie verderop een lijstje van wat we nodig hebben) krijg je per email een offerte. Indien deze akkoord is, vragen we om 50% aanbetaling en maken we een concrete teken-afspraak.

De dag zelf komen de tekenaar(s) op locatie tekenen. Zij zullen WIP foto’s (en filmpjes) maken die op de social media van Raamtekening worden gedeeld met jullie bedrijfsnaam. Er worden ook foto’s van het eindresultaat op de website en/of Pinterest van Raamtekening geplaatst. Naderhand wordt er gekeken wat de bijkomende kosten waren (reis en materiaal) en ontvang je de factuur van de rest van het bedrag.


Teamleader Market place (Amsterdam) door Ilse in Vorm

B E N O D I G D H E D E N
• Locatie
• Gewenste datum en tijdstip
• Formaat en aantal raam/deur (graag hier ook een foto van meesturen)
• Hoeveel tekenaars en indien van toepassing een specifieke ontwerper (ankepanke, ilse in vorm, Studio Inktvis, Tamara Boon, Teken-ing of Tirzaworld)
• Indien er ook een logo moet worden getekend, hebben we hier een vector-bestand (pdf/ai/eps) of HR jpg van nodig, om er een printable van te maken
• Voorkeur materiaal (gewone krijtstift, waterproof stift, wit/zwart/kleuren, enz.)


Feel Good Shop Event door ankepanke en Tirzaworld

B E R E I K
Naast een supergave raamtekening, kun je ook gebruik maken van het bereik van Raamtekening’s social media, dit is bij de prijs inbegrepen.
- Facebook 20.500 likes
- Instagram 3250 volgers
- Pinterest 1200 volgers
- Nieuwsbrief 3400 lezers
momentopname november 2017

N I E U W S G I E R I G ?
Stuur een berichtje met je idee (zie benodigdheden) en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en kosten.